WELKOM BIJ AESTHETIC PEDDLER | Products for the urban commuter

De afgelopen drie jaar heb ik vanuit mijn passie voor design en fietsen een mooi netwerk van fijne fietsenwinkels opgebouwd. Hierin heb ik veel tijd, ziel en zaligheid gestoken wat heeft geresulteerd in mooie samenwerkingen en een succesvolle groei van dealers, verkochte fietsen en onderdelen.

Door de groei van de afgelopen jaren zijn de activiteiten van Aesthetic Peddler in een nieuwe fase aangekomen. Het vraagt veel tijd en inspanning om de kwaliteit van de dienstverlening op niveau te houden. Dit was voor mij niet te combineren met mijn andere werkzaamheden. Daarom heb ik besloten de activiteiten onder de naam Aesthetic Peddler over te dragen.

Vanaf nu zal ik mij volledig toeleggen op mijn vak als product designer met de droom hier internationaal succes mee te mogen hebben.

HOME
ONZE MERKENAesthetic_Peddler___ONZE_MERKEN.html
CONTACTAesthetic_Peddler___CONTACT.html
OVER ONSAesthetic_Peddler___OVER_ONS.html

Ik wil het team van Schindelhauer bikes, de diverse leveranciers en alle dealers hartelijk danken voor het vele vertrouwen, de inspiratie en samenwerking! Ik heb hier veel kennis en inzichten mee opgedaan welke ik dagelijks gebruik in mijn werkzaamheden als product ontwerper.

Ik wens iedereen een goede toekomst toe, die voortbouwt op waar gezamenlijk is aan gewerkt.

Hartelijke groet,


Seroj de Graaf