ONZE MERKEN

SCHINDELHAUER BIKES | tijdloos design en innovatieve techniek

Het jonge Duitse merk Schindelhauer Bikes ontwerpt en produceert fietsen voor intensief dagelijks gebruik en “puur fietsplezier” staat centraal. De fietsen kenmerken zich door hun sportiviteit, tijdloze elegantie en betrouwbaarheid. “Bikes to conquer urban space” zoals het bevlogen team van Schindelhauer de fietsen zelf omschrijft, want het merk richt zich op fietsliefhebbers met oog voor detail, wonend en werkend in en om de stad. De met verschillende prijzen bekroonde modellen zijn leverbaar als fixed gear, single speed en tourfiets met een 8/11 Shimano Alfine of 14 Rohloff versnellingsnaaf, zowel voor dames als heren.

 1. -Strak, minimalistisch en tijdloos design

 2. -Innovatief ontwerp en uitzonderlijk hoge kwaliteit

 3. -Standaard uitgerust met de onverslijtbare en rekloze Gates Carbon Drive™ tandriem. Met de komst van de Gates Carbon Drive™ tandriem is een nieuw tijdperk voor de fietswereld ingeluid: direct, duurzaam, geluidsarm, vetvrij, lichtgewicht, betrouwbaar en onderhoudsvrij fietsen.

 4. -Korte en lichtgewicht frames voor een wendbaar en speels karakter. Samen met het lichte gewicht en de directe tandriemaandrijving geeft dit de bijzonder fijne rijeigenschappen van Schindelhauer Bikes.

 5. -Standaard afgemonteerd met onderdelen van de kwaliteitsmerken Shimano Alfine, Rohloff, Gates Carbon Drive, Tektro Break Systems en Brooks. Daarnaast behoren bijpassende spatborden, bagagedragers en andere accessoires tot de opties.

 6. -Consumentenadviesprijs vanaf €1175,-. In Nederland, België en Luxemburg exclusief verkrijgbaar via de dealers van Aesthetic Peddler. Voor verkooppunten bij u in de buurt zie hier.

 7. -Voor meer info en modeloverzicht: www.schindelhauerbikes.com

Op deze pagina vind u een overzicht van de producten die Aesthetic Peddler de afgelopen jaren (ontwikkeld) en in de Benelux verdeeld heeft.

Wij richten nu ons op het ontwerpen en ontwikkelen van producten voor de internationale markt, waarbij innovatie en kwaliteit centraal staan. Dit in samenwerking met fabrikanten en distributeurs. Voor meer info kunt u contact op nemen via seroj@newdesignassociates.nl

Verlichting op de fiets blijft vaak een gedoe: vaste achterlichtjes breken af en losse lampjes raakt men kwijt, worden gestolen of de batterijen zijn snel leeg. Bovendien wil het oog ook wat. En toen was er.....LightSKIN.

LightSKIN is een zadelpen waarin vijf rode LED lampjes slim zijn verwerkt. Verkrijgbaar in verschillende diameters, lengtes en kleuren voor stads-, sport- en vouwfiets. Gemakkelijk te monteren, waterdicht en schokbestendig. Eén druk op het bovenste LED lampje schakelt de LightSKIN aan of uit en er kan worden gekozen voor tien verschillende (al dan niet knipperende) programma's.

 1. -waterdicht, schokbestendig & niet diefstal-gevoelig

 2. -tot maximaal 400 uur verlichting op 2 alkaline AA batterijen

 3. -kleuren zilver, wit en zwart

 4. -verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters ( Φ25.4mm, Φ27.2mm, Φ30.9mm, Φ31.6mm en Φ33.9mm)

 5. -speciaal model voor Brompton vouwfietsen incl extender model

 6. -winnaar Red dot Award 2010

 7. -consumentenadviesprijs vanaf €59,- (kort model)

GATES CARBON DRIVE | stil, schoon en efficienter fietsen

LIGHTSKIN | de zadelpen met ingebouwd LED achterlicht

RIBCAP | hoofdbescherming om mee gezien te worden

Fietshelmen zijn niet populair. Ze zijn onhandig, onflatteus en in Nederland bovendien niet verplicht. Toch valt er voor het dragen van hoofdbescherming op de fiets veel te zeggen. Bij stoot of valpartijen reduceert het dragen van hoofdbescherming de kans op hoofd en hersenletsel met maar liefst 88%. Ribcap komt de sportieve en stijlbewuste fietser tegemoet met een serie beschermende mutsen waarmee je gezien mag worden. Je ziet een gewone muts, maar Ribcap is een uniek product dat het hoofd beschermt én verwarmt. Een Ribcap is opvouwbaar en bestaat uit Structure foam, een speciaal ontwikkeld materiaal met schokabsorberende eigenschappen. Deze hoofdbescherming wordt al jaren gebruikt in de schaats- en wintersport en is de oplossing wanneer je je hoofd op modieuze wijze wilt beschermen op de fiets of tijdens paard- en wintersport.

 1. -opvouwbare, stijlvolle hoofdbescherming

 2. -100% ademend

 3. -lichtgewicht (180-210 gram)

 4. -geen belemmering van het zicht

 5. -voor volwassenen en kinderen

 6. -consumentenadviesprijs vanaf €65,- voor kinderen en €86,- voor volwassenen

Het Carbon Drive systeem is een revolutionaire ontwikkeling waarmee een nieuw tijdperk voor de fietswereld werd ingeluid. Producent Gates ontwikkelde verschillende innovaties op het gebied van aandrijftechniek voor auto's, motorfietsen en boten. De Carbon Drive aandrijfriem voor fietsen bestaat uit twee aluminium tandwielen en een polyurethaan tandriem met een rekloze kern van carbon fiber. Deze aandrijftechniek biedt vele voordelen ten opzichte van een traditionele rolketting.

 1. -minder weerstand; direct en sneller fietsen met minder kracht

 2. -duurzaam; gaat tot drie keer langer mee dan een rolketting

 3. -geruisloos; geen rammelende ketting meer

 4. -lichtgewicht; 70 gram ten opzichte van een rolketting van zo'n 400 gram

 5. -schoon; geen smering nodig, rekloos, onderhoudsvrij en zelfreinigend

 6. -Standaard gemonteerd op iedere Schindelhauer Bikes fiets

VOOROP | draagt je tas stijlvol op iedere snelle fiets

Steeds vaker zien we de klassieke racefiets terug in het Nederlandse straatbeeld, maar hoe een schouder- of laptoptas mee te nemen?

VOOROP is een elegante, lichte tasdrager die eenvoudig voorop iedere 28'' fiets gemonteerd kan worden. VOOROP is een tasdrager gemaakt van 3D gebogen dunwandig staal met een dubbele polished alu-look epoxy coating. Een mooie oplossing die je handen de vrijheid geeft om te sturen.

Design en functionaliteit komen samen in het eerste eigen product van fietsdistributeur Aesthetic Peddler. Creatief directeur Seroj de Graaf signaleerde een groeiende behoefte om op een stijlvolle manier je laptop of schoudertas te vervoeren op een tourfiets. Hij ontwierp het typische Hollandse product in samenwerking met metaalwarenfabriek Steco, één van Nederland's oudste familiebedrijven.

 1. -elegante voordrager

 2. -100% designed and made in NL

 3. -3D gebogen dunwandig staal (16mm) met een dubbele polished alu-look epoxy coating

 4. -draagkracht maximaal 15 kg

 5. -consumentenadviesprijs €59,-

MP MIJNEN PIEPER | hoogwaardige hand- en voetpompen

Het van oorsprong Duitse bedrijf 'Pieper Industrie Vertretungen' werd in 1911 opgericht in het Duitse Haan. Nu, zo'n 100 jaar later, wordt MP Mijnen Pieper vanuit Gaanderen (NL) gevoerd.

Het assortiment van MP Mijnen Pieper bestaat uit hoogwaardige hand-/voetpompen, ventielen, fietsgereedschappen en -accessoires die uitsluitend worden geleverd aan de vakhandel. Via Aesthetic Peddler zijn klassieke en moderne pompen van MP Mijnen Pieper verkrijgbaar.

 1. -hoogwaardige fietsframe pompen

 2. -verkrijgbaar in zwart en chroom met metalen of houten handvat

 3. -stevige zuigerstangen

 4. -extra lang schroefdraad in de dikwandige buizen

 5. -consumentenadviesprijs vanaf €9,95

MIKILI | handgemaakte fietswandmeubelen uit Berlijn

De fiets is niet meer alleen een vorm van transport, maar meer en meer een lifestyle. Daarnaast zijn mensen steeds kleiner gaan wonen. Dit samen vraagt om nieuwe designoplossingen om onze fiets op passende wijze in ons huis te stallen.

 1. -handgemaakt in sociale werkplaats in Berlijn, Duitsland

 2. -natuurlijk hout

 3. -consumentenadviesprijs vanaf €249,-

 4. -Voor meer info en modeloverzicht: www.mikili.de

HOMEAesthetic_Peddler___HOME.html
ONZE MERKEN
CONTACTAesthetic_Peddler___CONTACT.html
OVER ONSAesthetic_Peddler___OVER_ONS.html