OVER ONS

Wij houden van fietsen. Van de stad en de natuur. Van design en vakmanschap. Wij zijn 'urban commuters' en houden van mooi vormgegeven, innovatieve producten die met liefde zijn gemaakt. – Aesthetic Peddler.

Aesthetic Peddler werd in 2011 opgericht door Seroj de Graaf; van oorsprong productontwerper. Vanuit zijn passie voor vormgeving, vakmanschap, innovatie en stedelijke mobiliteit startte hij Aesthetic Peddler.

Tot april 2014 leverde Aesthetic Peddler hoogwaardige fietsproducten aan de beste tweewieler-speciaalzaken, conceptstores en lifestylewinkels in Nederland, België en Luxemburg. Fietsen, accessoires en onderdelen voor de urban commuter; in en om de stad reist en van design en kwaliteit houdt.

Aesthetic Peddler adviseert tweewielerspecialisten over de samenstelling van collecties en biedt ondersteuning in verkoop, promotie en communicatie.

Dagelijks zijn wij in contact met de meest bijzondere fabrikanten, ambachtslieden en vakmensen. Dit leidt tot interessante samenwerkingen en productinnovaties. In samenwerking met Nederlandse fabrikanten én de eindgebruiker ontwerpen en ontwikkelen wij nieuwe producten voor een toekomst waarin duurzaam, stijlvol 'woon/werk-verkeer' centraal staat.

In het najaar van 2013 brengt Aesthetic Peddler haar eerste product onder eigen label uit: VOOROP, een voordrager voor 28'' fietsen.


Het Aesthetic Peddler beeldmerk en merknaam zijn geregistreerd. Merkidentiteit en website ontwerp zijn een ontwerp van product ontwerper Seroj de Graaf te Amsterdam. Alle auteursrechten zijn beschermt en aan de auteur voorbehouden.

Copyright 2013 All Rights Reserved

HOMEAesthetic_Peddler___HOME.html
ONZE MERKENAesthetic_Peddler___ONZE_MERKEN.html
CONTACTAesthetic_Peddler___CONTACT.html
OVER ONS